Полицията в Павликени и още четири Районни управления на територията на три областни дирекции

...
Полицията в Павликени и още четири Районни управления на територията на три областни дирекции
Коментари Харесай

Издирват този мъж за измами с месо

Полицията в Павликени и още четири Районни управления на територията на три регионални дирекции в страната издирват 57-годишния Радуш Стефанов Ангелов от Левски.

В биографията си той е натрупал 13 престъпни и 14 правосъдни регистрации за идентични закононарушения, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Последният случай на осъществена в Павликени машинация е от 1 септември. Мъжът работил по следната скица - представял се пред жертвите си за предприемач, който търгува с месо на доста преференциални цени.

След договаряне на количеството, той претендирал стоката да бъде предварително заплатена. Така хората разбирали за измамата едвам откакто не получавали контрактуваната стока.

От полицията още веднъж припомнят на хората да не се доверяват на непознати и при никакви условия да не дават авансово пари.

В случай на информация за местонахождението на търсения мъж, всеки може да алармира на тел. 112, 0610/5-35-01 и 5 35 02 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи, при обезпечена анонимност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР